SONCE IN SONČNE OPEKLINE

Prekomerno sončenje? Sončne opekline blažite in zdravite z gelom aloe vere.

Vse več ljudi se zaveda, da rabimo dober dnevni odmerek sonca in da to ni slabo! Sončna svetloba je namreč glavni vir tvorjenja vitamina D, ki ga naše telo potrebuje.

Sonce in sončne opekline

spf 20 spf 30Gel aloe vere za zdravljenje in zaščito

Če sonca nevajeno kožo pretirano izpostavljamo soncu, lahko dobimo opekline. Tedaj nas koža peče, vsak dotik take nadražene kože je boleč. Vendar obstaja rešitev za tako neprijetno situacijo: Gel po soncu/britju aliOrganski gel Aloe vere.

Najbolje je nanesti na kožo hladnega, saj hladen gel pomirja razdraženo kožo, nudi občutek svežine in poškodovani koži pomaga k hitrejši obnovi poškodovanega tkiva. V nekaj dneh bo vaša koža spet pomirjena, zdrava in pripravljena za ponovno božanje sončnih žarkov.

Izdelki iz aloe vere za zaščito pred soncem

Kljub koristnim učinkom sonca za našo telo, moramo poskrbeti za primerno zaščito kože pri daljši izpostavljenosti soncu v izogib sončnim opeklinam.

V ta namen priporočamo uporabo kreme za sončenje z aloe vero (KREMA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM SPF 30 ali KREMA ZA ZAŠČITO PRED SONCEM SPF 20 ), saj preprečuje pojav pordelosti kože pri daljši izpostavljenosti sončnim žarkom, hkrati pa hrani površino kože in tako zagotavlja polnejšo absorpcijo vitamina D. spf 20 spf 30 250 ml aloe vera

V dodatno pomoč pri negi in zaščiti kože so tudi nekateri drugi izdelki za kožo na osnovi aloe vere. Tako vam priporočamo Aloe vera vlažilno kremo Krema za telo z Aloe vero, ki se uporablja predvsem za posvetlitev kože od sonca pordele kože..

Tudi naši lasje reagirajo na daljšo izpostavljenost soncu, saj se v tem primeru nagibajo k dehidraciji. Maska za lase Maska za lase je izdelek, zasnovan izključno za nego vaših las v izogib tovrstnim zapletom.

Krema za obraz z aloe vero Krema proti staranju z aloe vero bo preprečila hude opekline na obrazu.

Balzam za ustnice je izdelek, ki ustnice zaščiti pred dehidracijo in sončnimi opeklinami.