Naše linije izdelkov

LINIJA EJOVE

Iščete naravno kozmetiko EJOVE v Sloveniji?

linija ejove

V ponudbi imamo izdelke za osebno nego Laboratorija EJOVE s Kanarskih otokov, tokrat na voljo tudi v Sloveniji.

Skupina strokovnjakov je v 80ih letih prejšnjega stoletja, v želji prispevanja k izboljšanju zdravja in nege kože, začela sprva s preučevanjem Aloe vere in z izdelavo izdelkov iz te izjemne rastline, kasneje pa so se posvetili tudi nekaterim drugim rastlinam z visoko vsebnostjo zdravilnih učinkovin.

Laboratorij EJOVE tako zdaj izdeluje izdelke pod različnimi blagovnimi znamkami, vsi izdelki pa so plod navdiha narave z uporabo visoko kakovostnih naravnih sestavin.Proizvodni procesi v njihovih laboratorijih potekajo po strogo standardiziranih postopkih in navodilih, zato izdelki izpolnjujejo vse kriterije najvišjih standardov kakovosti.

EJOVE pri svoji dejavnosti upošteva smernice za ohranjanje okolja ter pravice živali.

certifikat

LINIJA ETHERAL

Etheral je podjetje s sedežem na Kanarskih otokih, izvajajo razvoj, študij in proizvodnjo izdelkov za optimalno nego kože. Eteralne izdelke navdihuje čarovnija, ki jim jo nudi morsko dno, naravne alge. Hranila, ki jih zagotavljajo alge, obogatijo in vlažijo kožo, navdihnjena z iskanjem neskončne lepote. Etheral združuje tehnologijo z vzvišeno močjo narave morja. Ta čudežna zveza je v skladu s telesom, ustvarja mlado, žametno in sijočo kožo ter poudarja individualno lepoto vsake ženske.alge krema za roke linija

GARANCIJA

Etheral je podprt z izkušnjami podjetja Ejove, podjetja, ki se je zaradi skrbi skupine strokovnjakov rodilo v

osemdesetih in je danes doseglo prepoznavnost ne le na nacionalni ravni, ampak je tudi splošno sprejeto na  mednarodni ravni.

Podpora, ki jim jo daje Ejove, se odraža v poznavanju kakovosti surovin, proizvodnih tehnik, znanja, logistične podpore in, kar je najpomembneje, pravic naročnika, ki jim zagotavlja, da pridobiva izdelke najvišje kakovosti.

morske alge

KAJ POČNEMO?

Etheral prinaša človeštvu svoj potencial, da se izboljša, goji in manifestira kot edinstven in izjemen posameznik. Ni enake osebe, vsi smo edinstveni in izvirni, s šarmom, osebnostjo in samospoštovanjem. Njihov cilj je skupaj z inovacijami ponuditi najboljše od narave za optimizacijo univerzalne lepote.

Etheral je v nenehnem iskanju boljšega poznavanja morja, saj so morske alge glavna sestavina njihovih izdelkov. Nenehno širijo svoje ovire znanja, razvijajo, raziskujejo nove izdelke za izboljšanje prirojene lepote.

Etheral se zaveda podnebnih sprememb in je vedno zavezan okolju, spoštuje planet, brez testiranja na živalih, izogibanja uporabi parabenov, uporabe embalaže, ki ne vpliva na okolje in s trdnim namenom prispevati k trajnostnemu razvoju.

Etheral je univerzalni vir navdiha, z edinstvenimi lepotnimi kanoni in predan planetu.

Proizvodnja poteka v njihovih laboratorijih, pri čemer se izognemo odvisnosti od tretjih oseb in s tem optimiziramo  kakovost izdelka od njegovega rojstva. Pri svojih izdelkih stremijo k odličnosti, zato za ustvarjanje izdelkov namenjajo najboljše surovine, saj razumejo, da je kakovost pravica stranke.

 

LINIJA LAKHlinija lahk proti aknam

Lakh Laboratory je podjetje s sedežem na Kanarskih otokih, izvajajo razvoj, študij in proizvodnjo izdelkov za  optimalno nego vse kože, obrazno in telesno.

V Lakh Laboratory nenehno iščejo boljše znanje o razvoju aken pri mladostnikih in odraslih z uporabo najnaprednejših sestavin za njihove izdelke. Nenehno širijo svoje ovire znanja z lastnimi raziskovalci in razvijajo nove izdelke za boj proti aknam in mozoljem.

Zavedajo se podnebnih sprememb in so zavezani okolju, s spoštovanjem planeta in izdelke ne testirajo na živalih, izogibajo se uporabi parabenov, z uporabo embalaže, ki ne vpliva na okolje in s trdnim namenom boja proti trajnostnemu razvoju.

Naravne sestavine
Pri naravni in ekološki kozmetiki so pomembne najboljše sestavine. Aktivne sestavine v izdelkih Lakh Laboratory:

Salicilna kislina:
 Gre za brezbarvno kristalinično organsko kislino, ki se široko uporablja v organskih sintezah. Nahaja se v rastlinah, kjer ima vlogo rastlinskega hormona. Predstavlja pomemben aktivni presnovek  acetilsalicilne kisline (aspirina), ki deloma deluje kot pred zdravilo salicilne kisline. Sicer se tudi sama salicilna kislina uporablja v farmacevtski pripravkih, in sicer kot keratolitik na primer v izdelkih proti mozoljavosti. Uporaba te lokalne sestavine pomirja akne z zmanjšanjem otekline, rdečice ter odpiranjem zamašenih kožnih por, uporaba izdelkov Lakh pa omogoča, da se mozolji izsušijo. Lajša druga kožna stanja z mehčanjem in  rahljanjem suhe, luskaste ali odebeljene kože, olajša luščenje ali odstranjevanje.

Glina:
Glina, ki jo uporabljajo v izdelkih Lakh, z visoko vsebnostjo železa, je izjemno učinkovita pri zdravljenju težav z aknami in mozolji.

Olje čajevca:
Lokalno uporabljeno olje čajevca je antibakterijsko, njegovo znanstveno ime pove vse: Melaleuca alternifolia. Zahvaljujoč temu lahko zdravi različne težave z aknami in mozolji.

Piskavica:
Triplat, piskavica ali grško seno je večnamensko zelišče, ki so ga ljudje poznali in uporabljali že v obdobju antike. V zahodni Aziji in Sredozemlju se je to čudovito zelišče uporabljalo v kulinariki kot začimba, v medicini pa za krepitev zdravja in lajšanje težav s kožo. Triplat ali grško seno  (Trigonella foenum-graecum) se v različne namene uporablja že več tisoč let. Obkladek iz prahu piskavice,očisti kožo in pospešuje odstranjevanje gnoja ter zdravljenje aken.

Ekstrakt kamilice:
Kamilica je bistvena zaveznica pri aknah, saj pomaga globinsko očistiti kožo in na opazen način odstraniti bakterije.

Aloe vera:
Aloe vera je močno in naravno antibakterijsko sredstvo. Globinsko očisti tkiva, preprečuje, da bi se bakterije naselile v porah kože in povzročile draženje in vnetja.

Retinol:
Retinol je regenerator celic, je vitamin A v obliki kozmetičnega sredstva. Ima sposobnost spodbujanja naravne proizvodnje kolagena in hialuronske kisline v naši koži. To zmanjša velikost por in izboljša videz kože.