ČISTILNO MLEKO ZA OBRAZ

18,24

  • odstranjuje nečistoče s kože 
  • spodbuja obnovo celic

Na zalogi

Šifra: EJ083 Kategoriji: ,

DODATEN OPIS

Čistilno mleko za obraz odstranjuje nečistoče s kože in spodbuja obnovo celic, povečuje proizvodnjo kolagena in s tem elastičnost. Čiščenje kože je priporočljivo za pridobitev gladke kože brez nepopolnosti, izboljšanja teksture in odstranjevanja nečistoč ter izboljšanja delovanja nadaljnjih tretmajev, kot so lise, akne, strije, brazgotine in gube.

Preprečuje draženje kože, suhost in pordelost.

Količina: 200 ml

Uporaba: Čistilno mleko nanesite z nežno masažo na obraz in vrat s konicami prstov ali vato. Odstranite z vato ali vodo. Uporablja se lahko v predelu okoli oči.

Sestavine: Aqua, aloe vea barbadensis leaf juice, caprylic/capric triglyceride, paraffinum liguidum, helianthus annus seed oil, glycerin, cetyl alcohol, ceteareth-12, ceteareth-20, glyceryl stearate,dimethicone, carboner, phenoxyethanol, parfum, disodium EDTA, tocopherol, ascorbic acid, sodium hydroxide, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, ascorbyl palmitate, lecithin, propylene glycol, hydrogenatedvegetable glycerides citrate, beta-sitosterol, squalane. Za sestavo izdelka odgovarja proizvajalec. Zaradi možnih sprememb priporočamo, da sestavo izdelka preverite neposredno na embalaži.